Судир на интереси на Агенцијата за филм при распределба на средствата за ланскиот конкурс, констатира „Транспаренси интернешнл“

Поради необјективното и пристрасно работење на Агенцијата за филм во ланскиот конкурс за финансирање на краткометражни и … Продолжи со читање Судир на интереси на Агенцијата за филм при распределба на средствата за ланскиот конкурс, констатира „Транспаренси интернешнл“