Судијката за која реагираше министерот за правда избрана за претседател на кумановскиот суд

Единствен што гласаше против за изборот на судијката Снежана Манев за претседател на Основниот суд Куманово беше … Продолжи со читање Судијката за која реагираше министерот за правда избрана за претседател на кумановскиот суд