Судијата Енвер Беџети кој го „чуваше“ предметот „Таргет-Тврдина“ не стана врховен судија, но сепак доби четири гласа

Апелацискиот судија, кој кариерата сакаше да ја продолжи во Врховниот суд, ја доби поддршката од четворица членови … Продолжи со читање Судијата Енвер Беџети кој го „чуваше“ предметот „Таргет-Тврдина“ не стана врховен судија, но сепак доби четири гласа