Судијата Дарко Костадиновски е новиот претседател на Уставниот суд

Во Уставниот суд денеска претпладне беше тивко и немаше информации дали ќе продолжи седницата за избор на … Продолжи со читање Судијата Дарко Костадиновски е новиот претседател на Уставниот суд