Судењето против Мухамед Зеќири почна од почеток поради преквалификација на делото согласно измените на КЗ

Поранешниот генсек на Владата, согласно сега поднесениот обвинителен предлог, се товари за кривичното дело злоупотреба на службената … Продолжи со читање Судењето против Мухамед Зеќири почна од почеток поради преквалификација на делото согласно измените на КЗ