Судење за „Таргет-Тврдина“: Обвинителството бара време за да одлучи што по измените на Кривичниот законик

Од Јавното обвинителство во поднесокот, наведе судијата Трпков, се осврнуваат на правните прашања кои произлегуваат од измените … Продолжи со читање Судење за „Таргет-Тврдина“: Обвинителството бара време за да одлучи што по измените на Кривичниот законик