Си-ен-ен: Студија открива кои маски се најефикасни за заштита од ковид-19

Иако се чини дека животот полека се враќа во нормала, ковид-19 сè уште е присутен насекаде во … Продолжи со читање Си-ен-ен: Студија открива кои маски се најефикасни за заштита од ковид-19