Од „Студентски отпор“ се незадоволни од договореното во Собранието, најавуваат нов протест за в четврток

Повикуваме во четврток, на Меѓународниот ден на студентите, на масовен студентски марш од 17 часот. Маршот ќе … Продолжи со читање Од „Студентски отпор“ се незадоволни од договореното во Собранието, најавуваат нов протест за в четврток