Студентите најавија блокади низ Скопје: Негрижата на МОН нè принудува со протести да си ги бараме своите права

Студентите се незадоволни од, како што велат, континуираната негрижа од страна на МОН и непочитувањето на законските … Продолжи со читање Студентите најавија блокади низ Скопје: Негрижата на МОН нè принудува со протести да си ги бараме своите права