Струјата ќе поскапи 13 отсто ако РКЕ ги прифати барањата од компаниите, одлуката ќе се знае околу 20 јуни, вели Бислимоски

Ќе видиме дали тоа што го бараат операторите за зголемување на цената е прифатливо за нас или … Продолжи со читање Струјата ќе поскапи 13 отсто ако РКЕ ги прифати барањата од компаниите, одлуката ќе се знае околу 20 јуни, вели Бислимоски