Столтенберг: Во Белорусија се преместени само мал број војници на „Вагнер“

Досега НАТО нема забележено голема миграција на војници на платеничката група „Вагнер“ од Русија во Белорусија, но … Продолжи со читање Столтенберг: Во Белорусија се преместени само мал број војници на „Вагнер“