Столтенберг: Сојузниците на НАТО ќе продолжат да ја поддржуваат Украина се додека е потребно

Ќе се продолжи и дополнително ќе се зголеми политичката и практичната поддршка за Украина додека таа продолжува … Продолжи со читање Столтенберг: Сојузниците на НАТО ќе продолжат да ја поддржуваат Украина се додека е потребно