Столтенберг од Скопје го поздрави договорот меѓу Хамас и Израел за ослободување на заложниците

Регионалната безбедност, војната во Украина, како и конфликтот на Блискиот Исток ќе бидат темите на кои ќе … Продолжи со читање Столтенберг од Скопје го поздрави договорот меѓу Хамас и Израел за ослободување на заложниците