Столтенберг: Експлозијата на браната во Украина ја покажува бруталноста на руската војна

Денешното уништување на браната „Нова Каховка“ става во опасност илјадници цивили и предизвикува голема штета на животната … Продолжи со читање Столтенберг: Експлозијата на браната во Украина ја покажува бруталноста на руската војна