Стоилковски со обвинување: По објавувањето на аферата „тајни имоти“ падна системот за онлајн проверка на државниот катастар

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ упати критики до Државната комисија за спречување на корупција која, иако е обврзана да … Продолжи со читање Стоилковски со обвинување: По објавувањето на аферата „тајни имоти“ падна системот за онлајн проверка на државниот катастар