Стоилковски: Кандидатите за градоначалници треба да поминат во партиските структури, па да можеме да излеземе во јавноста

Кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните локални избори сè уште треба да поминат во внатрешните структури … Продолжи со читање Стоилковски: Кандидатите за градоначалници треба да поминат во партиските структури, па да можеме да излеземе во јавноста