Стоев по средбата со Силва и Вархеји: Не може да се очекува Бугарија да ја промени позицијата за С Македонија

Не може да се очекува промена на националната позиција на Бугарија во однос на Република Северна Македонија. … Продолжи со читање Стоев по средбата со Силва и Вархеји: Не може да се очекува Бугарија да ја промени позицијата за С Македонија