Сто македонски војници ќе заминат во Словенија за да помогнат со расчистување на теренот по катастрофалните поплави

Жално е што и во оваа трагедија која се случува во Словенија, во македонската јавност се искористи … Продолжи со читање Сто македонски војници ќе заминат во Словенија за да помогнат со расчистување на теренот по катастрофалните поплави