Стевчо Јакимовски е претседателски кандидат на ГРОМ – убеден сум дека и оваа функција може да биде достојна за почит

„Треба да слушаме што зборува претседателот на САД. Вели дека ако запре војната во Украина, ќе видите … Продолжи со читање Стевчо Јакимовски е претседателски кандидат на ГРОМ – убеден сум дека и оваа функција може да биде достојна за почит