Стефоска: Ветувањето дека пак ќе се издаваат концесии за плажите е злосторство во најава кон Охридското Езеро

Градоначалникот Константин Георгиевски, со огромен ризик и под голем притисок, сепак ги урна објектите кои од година … Продолжи со читање Стефоска: Ветувањето дека пак ќе се издаваат концесии за плажите е злосторство во најава кон Охридското Езеро