Ставот за прегласувањетo на седум избирачки места ДУИ ќе го формира со коалициските партнери од „Европски фронт“

Според лидерот на ДУИ, Али Ахмети, прегласувањето има ризична позадина која нема да се реализира Ставот во … Продолжи со читање Ставот за прегласувањетo на седум избирачки места ДУИ ќе го формира со коалициските партнери од „Европски фронт“