Стано: ЕУ ги охрабрува српските власти да најдат решение за одржување на „Европрајд“

ЕУ ја поддржува еднаквоста и ги отфрла сите форми на дискриминација и очекува нејзините најблиски партнери да … Продолжи со читање Стано: ЕУ ги охрабрува српските власти да најдат решение за одржување на „Европрајд“