Стаменковски од „Доказ“ се брани дека не рекетирал и изнесе нови тврдења дека цела група обвинители му давале информации

Вишиот обвинител Сашо Рајчев, пак, побара Апелација да ги отфрли жалбите на Стаменковски и неговите адвокати, а … Продолжи со читање Стаменковски од „Доказ“ се брани дека не рекетирал и изнесе нови тврдења дека цела група обвинители му давале информации