ССМ со амандман бара во ребалансот на Буџетот да се внесе покачувањето на платите за 2 806 денари

Од ССМ велат дека ако пратениците не го поддржат овој предлог единствена опција е реализацијата на генералниот … Продолжи со читање ССМ со амандман бара во ребалансот на Буџетот да се внесе покачувањето на платите за 2 806 денари