ССМ повика на отфрлање на иницијативата за работа во недела: Наместо во среда, судиите од Уставен нека ја одложат седницата за в недела

Според ССМ, со иницијативата ќе се задре во веќе утврдено право на непрекинат неделен одмор што се … Продолжи со читање ССМ повика на отфрлање на иницијативата за работа во недела: Наместо во среда, судиите од Уставен нека ја одложат седницата за в недела