ССМ најави кривични пријави за сите „алчни газди“, а во име на работниците

Од Синдикатот бараат надлежните институции да реагираат и да ги казнат работодавачите кои нема да исплатат минималец … Продолжи со читање ССМ најави кривични пријави за сите „алчни газди“, а во име на работниците