ССМ бара Град Скопје да поднесе кривични пријави против Арсовска и Стојковски

Сојузот на синдикати на Македонија смета дека градоначалничката на Град Скопје и в.д. директорот на Јавното сообраќајно … Продолжи со читање ССМ бара Град Скопје да поднесе кривични пријави против Арсовска и Стојковски