Српскиот претседател Вучиќ распиша вонредни парламентарни избори за 17 декември

Еден час претходно и претседателот на српскиот парламент Владимир Орлиќ распиша локални избори на истиот датум, 17 … Продолжи со читање Српскиот претседател Вучиќ распиша вонредни парламентарни избори за 17 декември