Српскиот министер за образование поднесе оставка: Солзите за трагедијата вечно ќе ги носам како печат на душата

Во писмото до премиерката Ана Брнабиќ, тој наведува дека оставката е личен, но и политички чин. Во … Продолжи со читање Српскиот министер за образование поднесе оставка: Солзите за трагедијата вечно ќе ги носам како печат на душата