Средношколците ѝ дадоа на Владата рок од еден месец – од ноември или комбинирана настава или бојкот

Најавија дека овој месец ќе ја следат епидемиолошката состојба Од Сојузот на средношколци денеска соопштија дека овој … Продолжи со читање Средношколците ѝ дадоа на Владата рок од еден месец – од ноември или комбинирана настава или бојкот