Средбата во Тирана позитивно оценета од Ковачевски: Рама е докажан евроатлантист, секоја средба со него е добредојдена

Вчерашната средба во Тирана, според Ковачевски, е позитивна и добредојдена со оглед, како што рече, дека во … Продолжи со читање Средбата во Тирана позитивно оценета од Ковачевски: Рама е докажан евроатлантист, секоја средба со него е добредојдена