Средбата на албанските лидери во Тирана е новогодишна, не треба да се создава некаква конспирација, смета Османи

Не сметам дека треба да се создаде некаква теорија на заговор по однос на овие средби. Сите … Продолжи со читање Средбата на албанските лидери во Тирана е новогодишна, не треба да се создава некаква конспирација, смета Османи