Средба Османи-Захариева: Фокус е Акцискиот план и ковид-19

Во оваа прилика Захариева рече дека се прават напори за изнаоѓање начин за испорака на ветените вакцини … Продолжи со читање Средба Османи-Захариева: Фокус е Акцискиот план и ковид-19