Средба Османи-Блинкен: Евроинтегративниот процес и почитувањето на трите договори се неопходни за зачувување на стабилноста на земјата и регионот

Османи се заблагодарил за континуираната поддршка од САД за реформските процеси, борбата против корупцијата и демократскиот развој … Продолжи со читање Средба Османи-Блинкен: Евроинтегративниот процес и почитувањето на трите договори се неопходни за зачувување на стабилноста на земјата и регионот