Средба Бајден – Си: Никогаш не смее да има нуклеарна војна

Двајцата лидери се согласиле дека нуклеарното оружје никогаш не треба да се користи, вклучително и против Украина … Продолжи со читање Средба Бајден – Си: Никогаш не смее да има нуклеарна војна