Србија ги негира злосторствата извршени врз Албанците и по 25 години од крајот на војната, вели Курти

Косовскиот премиер во објава на Фејсбук вели и дека од само пет масовни гробници во Србија се … Продолжи со читање Србија ги негира злосторствата извршени врз Албанците и по 25 години од крајот на војната, вели Курти