Срамни бројки за Мундијалот кои Катар не сака да бидат познати

Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, сака да се фокусираме исклучиво на фудбалот. Многумина ќе го направат ова. … Продолжи со читање Срамни бројки за Мундијалот кои Катар не сака да бидат познати