Спречен пожар од поголеми размери помеѓу селата Стар Истевник и Панчарево

Спречен пожар од поголеми размери помеѓу делчевски Стар Истевник и пехчевското село Панчарево. Како што информира пожарникарот … Продолжи со читање Спречен пожар од поголеми размери помеѓу селата Стар Истевник и Панчарево