Спорот е решен: „Астра Зенека“ ќе испорача уште 9 милиони дози вакцини во ЕУ

Работите се заострија во последните недели меѓу европските лидери и британската компанија поради доцнењето со испорака на … Продолжи со читање Спорот е решен: „Астра Зенека“ ќе испорача уште 9 милиони дози вакцини во ЕУ