Според Сали, Министерството за здравство не е најодговорната институција за смртта на Благојче Илиевски

Прашан дали чувствува одговорност поради трагичниот случај, Сали кажа дека не смета оти министерството што го предводи … Продолжи со читање Според Сали, Министерството за здравство не е најодговорната институција за смртта на Благојче Илиевски