Спасовски за РСЕ: Управата за финансиско разузнавање извести за случајот со Зеќири

Во интервјуто Спасовски зборува и за други актуелни случаи, како што беше и неодамнешната кражба на масло … Продолжи со читање Спасовски за РСЕ: Управата за финансиско разузнавање извести за случајот со Зеќири