Спасовски за лажните дојави за бомби во училиштата: Имаме првични информации од каде се пратени мејловите

Запрашан околу санкциите кон сторителите, министерот повтори дека со оглед на фактот што во најмала рака станува … Продолжи со читање Спасовски за лажните дојави за бомби во училиштата: Имаме првични информации од каде се пратени мејловите