Спасовски: За државјанството на Онишченко четири институции дале позитивно мислење

Министерот порача дека МВР во случајот само ги прибира сите документи, а Владата е таа што одлучила … Продолжи со читање Спасовски: За државјанството на Онишченко четири институции дале позитивно мислење