Спасовски верува дека Мијалков е сè уште во земјава, но не знае дали имал двојно државјанство

Министерството за внатрешни работи не знае дали побегнатиот ексдиректор на УБК, Сашо Мијалков, имал двојно државјанство, но … Продолжи со читање Спасовски верува дека Мијалков е сè уште во земјава, но не знае дали имал двојно државјанство