Спасовски со министрите за внатрешни работи од Западен Балкан на состанок на Берлинскиот процес

Со состанок на министрите за внатрешни работи продолжува Берлинскиот процес што во 2014 година го иницираше тогашната … Продолжи со читање Спасовски со министрите за внатрешни работи од Западен Балкан на состанок на Берлинскиот процес