Спасовски: Приведен е напаѓачот на Кадриески, за мотивите има спротивставени мислења

Претседателот на бугарското здружение „Шемето“, Бекир Кадриески, вчера за бугарскиот портал Нова.бг изјавил дека при тепањето бил … Продолжи со читање Спасовски: Приведен е напаѓачот на Кадриески, за мотивите има спротивставени мислења