Спасовски: Преписката помеѓу Русковска и Муареми предизвикува штета кај граѓаните, на овој начин се губи довербата во институциите

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во интервју за Канал 5 истакна дека секој еден што носи … Продолжи со читање Спасовски: Преписката помеѓу Русковска и Муареми предизвикува штета кај граѓаните, на овој начин се губи довербата во институциите