Спасовски: Отвораме нов простор во Скопје за замена на личните документи и без закажување

Министерот за внатрешни работи е убеден дека сите граѓани ќе успеат да ги заменат своите лични документи … Продолжи со читање Спасовски: Отвораме нов простор во Скопје за замена на личните документи и без закажување