Спасовски од Шуто Оризари: Обединете се против оние кои се мајтапат со ромскиот јазик и „тегнеа за уши“

ВМРО-ДПМНЕ не е решение за граѓаните затоа што мисли само на себе, крадат и се закануваат, рече … Продолжи со читање Спасовски од Шуто Оризари: Обединете се против оние кои се мајтапат со ромскиот јазик и „тегнеа за уши“