Спасовски: Нема застој во издавањето лични документи, туку има зголемена побарувачка

Нема застој во издавањето лични документи. Пасоши и лични карти се издаваат, но е зголемен обемот на … Продолжи со читање Спасовски: Нема застој во издавањето лични документи, туку има зголемена побарувачка